Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lomtalanítás képes leírás - Sittszállítás.tlap.hu
részletek »

Lomtalanítás - Sittszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sittszallitas.tlap.hu » Lomtalanítás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aksd Lomtalanítás

Aksd Lomtalanítás

2010. március elsejével elkezdődött és egészen november végéig tart a lomtalanítás Debrecen területén, 10 cikluson keresztül 13 körzetre osztva gyűjtjük be a háztartásokban felhalmozott lomot. A házhoz menő lomtalanítás kiváltja az Elektronikai hulladékgyűjtést is, ezáltal a lomtalanítással egy időben fogjuk az elektronikai és elektromos hulladékokat begyűjteni. Továbbra, is a 2008-ban bevezetett lomtalanítási módszerrel, vagyis az Ügyfélszolgálati irodánkban egyeztetett időpontban szállítjuk el a lomot.

Budapesti lomtalanítás

Budapesti lomtalanítás

Megunt vagy elhasznált dolgai vannak, és még az éves lomtalanítás messze van? Nem probléma, jövünk. Lakossági és céges lomtalanítások teljes kivitelezése, zsákos sittszállítás akár azonnal lehetséges. Nincs más dolga mint, hogy felveszi a telefont, és megrendeli a lomtalanítását, cégünk biztosítja az autót és a rakodó személyzetet, igény szerint zsákokat vagy dobozokat is. Pincék, padlások, ipari létesítmények teljes lomtalanítása a héten minden nap. Várjuk megrendelését, és nem fogunk csalódást okozni.

Levi Kipakol Költöztető Kft. Budapest

Levi Kipakol Költöztető Kft. Budapest

A költözés sok kellemetlen bajjal jár. Pakolás közben figyelni kell az épület és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Szűk helyeken, lépcsőkön kimondottan bonyodalmat okoz a hatalmas bútorok szállítása. A biztonságos csomagolás, a stabil rögzítés és a alkalmas méretű teherautó kardinális kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Olcsó árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó problémáktól.

Lomtalanítás net

Lomtalanítás net

Feleslegessé vált tárgyakat (bútor, hagyaték, műszaki cikk, egyéb lom, ), lakás vagy iroda felújításkor keletkezett sittet zsákokban elszállítjuk, és hivatalos hulladéklerakó telepre szállítjuk. Nem kell megvárnia az éves lomtalanítás időpontját, csak egy telefon és megszabadítjuk lomjaitól.

Lomtalanítás org

Lomtalanítás org

Évente néhány alkalommal van önkormányzati lomtalanítás, ami nagyon jó alkalom arra, hogy az ember rácsodálkozzon: mennyi felesleges dolgot fel tud halmozni az évek során! Ha nem akar várni az éves lomtalanításra, várjuk hívását!

Lomtalanítás rakodóval

Lomtalanítás rakodóval

Lomtalanítást vállalunk Budapesten és Pest megyében, rakodó munkás biztosításával. Lakás lomtalanítás, iroda lomtalanítás, családi házak lomtalanítása, padlás-pince lomtalanítás, telek-kert lomtalanítás Munkatársaink szakszerűen kiürítik a kért helyiségeket az Ön utasításai alapján, mindezt úgy, hogy közben figyelnek az ott lakók nyugalmára is! Munkájukat a lehető legtisztábban végzik, nem hagynak koszt, vagy lomot a lépcsőházban. Az esetleges lifthasználatból eredő problémákat rutinosan kezelik, Önnek azután sem kell szégyenkeznie, hogy kollégáink elhagyták a helyszínt.

Lomtalanítás szakszerűen

Lomtalanítás szakszerűen

Szakszerű lomtalanítás a Hell Boy Team Kft. jóvoltából. Fuvarozási díjaik a legolcsóbbak hazánkban. Mindig fix áron vállalják a munkát, ezért náluk nincsenek plusz költségek (kiállási díj, óradíj, várakozási díj, emeletdíj, felmérési díj, kilométer díj). Vállalnak költöztetést, lomtalanítást, házhoz szállítást. Tehertaxi szolgáltatásuk segítségével a nehezebb tárgyak szállítását is könnyedén megoldják. A cég telephelye a XXII. kerületben, Nagytétényen található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Lomtalanítás vállalása fix óradíjjal

Lomtalanítás vállalása fix óradíjjal

A Mapazi Kft. Budapesten található, a XVII. kerületben. Lomtalanítást és fuvarozást is vállal, Budapest egész területén, fix óradíjban, egyéb plusz költség és km díj nélkül, valamint vidéken is. Nehéz tárgyak elszállítását készséggel vállalják, már egy darab esetén is és nem számítanak fel sem emeleti, sem hétvégi díjat. Ezen felül bátran lehet hívni őket egyéb tárgyak elszállítása céljából, költöztetésnél, és nagyobb hangszerek elszállításárára is. A megbízható csapat készséggel áll rendelkezésre a hét minden napján.

Lomtalanítás, lomelszállítás, zsákos sittszállítás.

Lomtalanítás, lomelszállítás, zsákos sittszállítás.

Lomtalanítás, lomelszállítás, zsákos sittszállítás kedvező áron. Megunt, használhatatlan bútorokat, háztartási eszközöket, fémhulladékot, építési törmeléket (zsákban) elszállítjuk. Két darab 3,5 tonna össztömegű teherautóval, és tapasztalt szakemberekkel a hét minden napján rendelkezésükre állunk.

Hirdetés
Olcsó lomtalanítás

Olcsó lomtalanítás

Közel húsz éves tapasztalattal állunk a kedves megrendelőink szolgálatába. Megpróbálunk mindig minden igényt kielégíteni, a kért munkát a legprecízebb módon elvégezni. Nálunk a költöztetéstől a lomtalanításig, lakásfelújítástol a nyílászárók cseréjéig, a térkövezéstől a külső szigetelésig és a bútorkészítésig mindent egy helyen elintézhet.

Tuti menü