Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sittszállítás Dél-Nyugat Pest képes leírás - Sittszállítás.tlap.hu
részletek »

Sittszállítás Dél-Nyugat Pest - Sittszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sittszallitas.tlap.hu » Sittszállítás Dél-Nyugat Pest
Keresés
Találatok száma - 7 db
Érdikonténeres - Érd

Érdikonténeres - Érd

2003 óta végezzük tevékenységünket,családi vállalkozás keretében, az elmúlt évek bizonyítják,hogy ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A megrendeléseket gyorsan,pontosan, és szakszerűen végezzük. Igyekszünk megrendelőink egyéni kéréseit is teljesíteni.

Hunyatefu - Zsámbék

Hunyatefu - Zsámbék

A hulladékszállításra országos környezetvédelmi engedéllyel rendelkezünk, melyből eredően teljes körű igazolást tudunk kiállítani az elszállított és lerakóhelyre elhelyezett hulladékról. Munkánk és a kapcsolódó ügyintézés gördülékenységét garantálja, hogy a környék összes lerakójával partneri kapcsolatban állunk (Tatabánya, Bicske, Pusztazámor).

Jager - Nagykovácsi

Jager - Nagykovácsi

Tevékenységünket az EU-s és magyarországi környezetvédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályok alapján végezzük. Hulladékgazdálkodási feladataink ellátásához rendelkezünk hulladék begyűjtési és szállítási, valamint hulladék kezelési és hasznosítási engedélyekkel. Szolgáltatásaink minőségét az MSZ EN ISO 9001 nemzetközi minőségügyi-, és az MSZ EN ISO 14001 nemzetközi környezetirányítási rendszer bevezetése és működtetése is biztosítja.

Kisbia Bt. - Biatorbágy

Kisbia Bt. - Biatorbágy

Konténereink között megtalálhatóak a nyitott sitt szállító, és a zárt szemét szállító konténer is, melyeket állandó kihelyezésre is tudunk biztosítani, bérleti díj nélkül, szerződéses megrendelés esetén ügyfeleink részére.

Kretzkonténer - Pilisszentiván

Kretzkonténer - Pilisszentiván

Vállalkozásunk 1990-ben indult egyéni vállalkozásként, Bt-ként, majd 1994. óta Kft-ként működik. Cégünk családi vállalkozás. Tulajdonosai 50-50 %-ban Kretz Ferenc és Kretz Éva. Ez meghatározza cégünk arculatát, melynek fő pillérei a becsületes munkavégzés, a piaci tisztesség, a cég iránt érzett felelősség. Fő tevékenységi körünk szilárd hulladékkezelés, köztisztasági szolgáltatás, melynek keretében speciális felépítménnyel ellátott konténerszállító teherautóinkkal és nyitott hulladékszállító konténerekkel végezzük fuvarozói tevékenységünket.

Maszekkonténeres - Ráckeve

Maszekkonténeres - Ráckeve

Közel tíz éves tapasztalattal, nagy gyakorlattal és hozzáértéssel állunk a kedves megredelőink szolgálatába, a hét minden napján. Az 1998 óta működő és folyamatosan fejlődő vállalkozásunk fő profilja a konténer és sitt szállítás. A ügyfeleink igényeihez igazítottuk a szolgáltatási körünket, így mára a tevékenységünk kiegészült épületbontással, lomtalanítással, földmunkákkal és kertészeti munkákkal.

Terep Rendezés - Szigethalom

Terep Rendezés - Szigethalom

Rendeljen tőlünk konténert. Konténeres sittszállítás szolgáltatásunkat, kis volumenben, kizárólag Pest megyében végezzük. Ha szüksége van bármilyen anyag elszállítására, keressen minket. Szállítás szolgáltatások: sitt lom szállítása, bontási törmelék elszállítása, sóder termőföld szállítás, murva szállítás, szóródó anyagok szállítása mint, sóder, homok, sóder, föld, beton, stb. Sittszállítási szolgáltatásunk keretein belül, végezzük kerti és zöldhulladék, valamint, lomtalanítás és egyéb kommunális hulladék, szemét elszállítását is. A hulladék elszállítást hatékonyan gyorsan hajtjuk végre. Több tucat konténerrel rendelkezünk, így bármekkora időre és bármilyen mennyiségben rendelkezésre állunk.

Tuti menü