Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sittszállítás Észak-Kelet Pest képes leírás - Sittszállítás.tlap.hu
részletek »

Sittszállítás Észak-Kelet Pest - Sittszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sittszallitas.tlap.hu » Sittszállítás Észak-Kelet Pest
Keresés
Találatok száma - 10 db
Elhordjuk - Pomáz

Elhordjuk - Pomáz

Vállalkozásunk célja, hogy magas színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és kedvező árakon tudja kiszolgálni a lakosság valamint a gazdálkodó szervezetek hulladékszállítással kapcsolatos igényeit. Mindenfajta hulladék konténeres elszállítását vállaljuk Budapest (Pesten és Budán), illetve Budapest vonzáskörzetében (Solymár,Nagykovácsi, Szentendre,Dunakeszi stb.), legyen az sitt, építési vagy bontási törmelék, szemét, kerti hulladék (zöldhulladék), lom, vagy akár föld. Ezen kívül építőanyag (sóder, homok, termőföld, stb.) szállítást is vállalunk. Megrendelések teljesítéséhez különböző méretű konténerek állnak rendelkezésünkre.

Faragó és Fia - Kakucs

Faragó és Fia - Kakucs

Vállalkozásunk a korábban megszerzett szakmai tapasztalok alapján 1990. augusztus 1-én alakult, mint Egyéni Vállalkozás. 2002-ben alakult Kft-vé. Társaságunk vezetésének alapvető célkituzése, a települési folyékony hulladékok összegyüjtése, elszállitása és ártalommentes elhelyezése közszolgáltatási tevékenységet és a csatornatisztitási tevékenységet megrendelőink és minden érdekelt fél teljes megelégedésére végezzük.

Frigisped - 17. kerület

Frigisped - 17. kerület

A Frigisped KFT. 1997 óta foglalkozik konténeres sitt, illetve hulladék szállítással Budapesten és környékén. Cégünk a korrekt, megbízható munkavégzésünknek köszönhetően folyamatosan fejlődik . Saját karbantartott járműparkkal rendelkezünk, konténereink között sima, lenyitható, illetve oldallerakós típusúak is megtalálhatóak.

Gigakont - Gyömrő

Gigakont - Gyömrő

Fő profilunk a konténer szállítás, konténer rendelés és bérlés, építési, bontási, sitt lom, hulladék és egyéb hulladékok szállításáa. Fő területünk a sitt, építési, bontási más szóval inert hulladékok szállítása, de egyéb konténerben szállítható hulladék pl.: lom szemét, kommunális hulladék, szállítása is megoldható, továbbá mindennemű ömlesztett, konténerben szállítható kertrendező anyag szállítását is megoldjuk pl.: sóder, homok kulékavics, föld, termőföld, murva.

Hepitrans - Fót

Hepitrans - Fót

Megújult honlap külsővel, új funkciókkal kiegészítve szolgáljuk régi és új ügyfeleinket. Szolgáltatásaink bővültek, mert egy új beruházásnak köszönhetően fejlesztettük gépparkunkat, így nagyobb igényeket tudunk kielégíteni. Ha bármiben tudunk segíteni, hívja ügyfélszolgálatunkat vagy nézelődjön tovább itt a honlapon, ahol hasznos információkat (fuvarozási terület, konténer szállítási tarifák) találhat.

Jozsó Gép - Tápióbicske

Jozsó Gép - Tápióbicske

Gyakori probléma az építőiparban, hogy a cégek egymás árai alá vállalnak, csak megkaparintsák a munkát, ezért kénytelenek egyre rosszabb személyzettel, egyre hitványabb gépekkel dolgozni. Ez szerződéskötéskor Ön előtt még nem derül ki, bár Önnek gyanúra adhat okot már a feltűnően alacsony ár is.

Konténerfutár - Budakalász

Konténerfutár - Budakalász

Betéti Társaságunkat 1994-ben alapítottuk Tevékenységünk évek folyamán változott, illetve folyamatosan bővült. 2000 Január eleje óta fő tevékenységünk a Hatósági eredetiségvizsgálat, melyet a Trans Holding Group KFT alvállalkozójaként,a Belügyminisztérium közreműködőjeként végzünk

Merkon - 18. kerület

Merkon - 18. kerület

Cégünk a Merkon Kft már több mint 15. éve foglalkozik konténeres törmelék- szállítással, bontási munkálatokkal, gépi földmunkával és mobil WC kölcsönzéssel. Vállalkozásunk Budapest területén rendszeres jelleggel végez kommunális hulladékgyűjtési és szállítási tevékenységet gazdálkodó szervezetektől. Társaságunk az 1998. szeptember 01. érvénybe léptetett Fővárosi Önkormányzat rendelete alapján sikeres pályázat útján Budapesten és közvetlen agglomerációjában a közszolgáltatás keretein belül végzi a települési szilárd hulladékok szállítását.

Tomikonténer - Mogyoród

Tomikonténer - Mogyoród

Vállaljuk 3 és 4 m3-es konténereinkkel építkezések, bontások, lakásfelújítások, lomtalanítások, stb. során keletkezett törmelék, sitt, hulladék, föld, papír, műanyag hulladék elszállítását. Valamint vállalunk gépi földmunkát, árokásást, alapásást és gépi rakodást.

Hirdetés
Tóthkonténer - Budakalász

Tóthkonténer - Budakalász

Cégünk 20 éve foglalkozik konténeres sitt- és hulladék szállítással. Rendelkezünk mindnen szükséges környezetvédelmi, és anyagszállítási engedéllyel, tanúsítvánnyal, ami elengedhetetlen a korrekt, gyors és minden tekintetben biztonságos együttműködéshez ügyfeleinkkel, partnercégeinkkel

Tuti menü