Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sittszállítás Kelet Magyarország képes leírás - Sittszállítás.tlap.hu
részletek »

Sittszállítás Kelet Magyarország - Sittszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sittszallitas.tlap.hu » Sittszállítás Kelet Magyarország
Keresés
Találatok száma - 8 db
Békéscsaba - Moka István

Békéscsaba - Moka István

Moka István vagyok, 1989 óta vállalkozom, mint teherfuvarozó. Konténeres sittszállítás a fő profilom. Gyorsan, pontosan, megbízhatóan szállítom a konténereket. A magánszemélyek és az építkezések hulladék és sittszállítással kapcsolatos igényeit elégítem ki.

Debrecen - Koka Konténer

Debrecen - Koka Konténer

A KOKA Kft. 1991 óta végez hulladékbegyűjtői tevékenységet. A vállalkozás először 3 IFA konténeres autóval és 12 darab konténerrel indult, míg mára kiegészült 2 Mercedes 1824-es konténerszállítóval, a konténerek száma pedig 90 darabra bővült. Kezdetben 3 különböző méretű konténerből állt készletünk: 3, 4, 5 m3-es, de ma már mennyiségi törmelékszállításokhoz 7,5 m3-est is választhatnak ügyfeleink, míg szemétszállításhoz kizárólag szerződéses partnereink 4,3 m3-es zártkonténert igényelhetnek. Nem veszélyes hulladék szállítással történő begyűjtési engedéllyel rendelkezünk!

Debrecen- Ani 2003 Bt

Debrecen- Ani 2003 Bt

Szolgáltatási területeink: Debrecen, Józsa, Mikepércs, Pallag Sáránd, Bocskaikert, Hajdúsámson, Hajdúbagos, Hosszúpályi Hajdúszovát, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Derecske, Monostorpályi, Balmazújváros, Vámospércs Nagyhegyes, Nyírmártonfalva, Létavértes, Konyár valamint további Hajdú-Bihar megyei települések...

Eger - Konténerszállítás

Eger - Konténerszállítás

A konténeres szállítás nem csak az üresen kivitt, majd telin elhozott konténerekről szól. Tökéletes megoldás bármilyen áru kiszállítására is. Kiviszem a betont, elhozom a szemetet. Így mindenki jobban jár!

Karcag - Misikonténer

Karcag - Misikonténer

Költözik, és sok a hulladék, a szemét? Válassza a konténeres szemétszállítást a miskonténer segítségével! Lomtalanít? Keresse a konténeres lomtalanítást a Misikonténerrel! Építkezik? Újra Misikonténer! Sitt-, építési, bontási törmelék, föld, vályog elszállítása. Használatbavételi engedélyhez szükséges szállítási engedéllyel rendelkezünk.

Miskolc - Konténermiskolc

Miskolc - Konténermiskolc

Tevékenységi köreink: Konténeres szállítás: építési törmelék, kevert települési hulladék, kommunális hulladék, egyéb nem veszélyes hulladék, föld, transzportbeton, homo k, kavics, zúzott kő szállítás. Konténer típusok: 4 m3 5 m3 7 m3 8 m3 Konténer rendelés: 06 20 480-7434

Miskolc - Nádasikonténer

Miskolc - Nádasikonténer

Vállalkozásunk 1999-ben alakult Miskolcon. Tevékenységünket konténeres törmelék és szemétszállítással kezdtük, ám megrendelőink köre folyamatosan bővült, és az ő igényeiknek eleget téve sóder, kavics, homok szállításával, gépi földmunkával, és épületbontással bővítettük tevékenységünket.

Szállítás - Noelgold Kft.

Szállítás - Noelgold Kft.

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Tuti menü