Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sittszállítás Nyugat Magyarország képes leírás - Sittszállítás.tlap.hu
részletek »

Sittszállítás Nyugat Magyarország - Sittszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sittszallitas.tlap.hu » Sittszállítás Nyugat Magyarország
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ercsi - Pido Kft.

Ercsi - Pido Kft.

A PIDÓ Gépi Földmunka és Teherfuvarozó Korlátolt Felelősségű Társaság röviden PIDÓ Kft 1994. november 30-án alapította meg a fenti céget. A Kft. két telephellyel rendelkezik Ercsiben. Az Ercsi, Bajcsy Zs. u. 82. szám alatt található telephelyen működik az iroda - műhely - tömlő készítés - töltőkút, itt van a gépjárműpark, a másik telephely kialakítása most van folyamatban

Pécs - Pintérkonténer

Pécs - Pintérkonténer

A Pintér Konténer Kft. 1996-ban alakult, Baranya megyében azon belül Pécs és vonzáskörzetében végzi tevékenységét. Ez folytatása Pintér József 1986-ban elkezdett egyéni vállalkozásának. Az 1 köbméterestől a 10 köbméteres konténerig minden méretű konténerrel foglalkozunk. A munkánk 80 %-át a hulladékszállítás teszi ki. A legkisebb lakosságitól a több tíz darabos vállalkozói megrendelésekig mindent tudunk vállalni. A munkavégzéshez diszpécser iroda van telefon és fax vonalakkal, ahol fogadják a megbízásokat. A szállítójárművek URH rendszeren keresztül 'veszik át' a szállítási feladatokat.

Sárvár - Vörös és Társa

Sárvár - Vörös és Társa

Cégünk a 90-es évek elején alakult egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá, mely fő törekvése a hosszú távú kapcsolatok kialakítása, a megbízható partneri viszonyok ápolása. A 2007 év nagy jelentőséggel bír cégünk életében. Ekkor készült el új beruházásunk, amely magába foglalja az eladóteret és bemutatótermet, tárgyalókat, oktatási és továbbképzési célokra alkalmas előadót, ingyenes internet 'sarkot', valamint 600 m2 alapterületű 4 szintes raktárt. Bízunk benne, hogy a kor igényeit figyelembe véve, vevőink igényeit még magasabban színvonalon tudjuk kiszolgálni ezzel a beruházással.

Sopron - Stkh

Sopron - Stkh

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., jogelőd cégei révén, több évtizede nyújt szolgáltatásokat városunkban és a környező településeken. Vállalatunk fő tevékenysége a kommunális hulladékgyűjtés, de folyamatosan figyelemmel kísérve a jelentkező igényeket, tevékenységeink a hulladékgyűjtés majd minden területére kiterjednek.

Székesfehérvár - Kupeczik Attila

Székesfehérvár - Kupeczik Attila

Vállalkozásomban konténeres hulladékszállítással foglalkozom, Székesfehérváron és vonzáskörzetében. Személyes vagy telefonon történt megrendelés után a rendelkezésemre álló 3, 4, 5 vagy 7m3-es konténerekből tudok kiszállítani. A kiszállított konténer maximum három napig maradhat Önnél. Ha a konténert három napnál hosszabb időre szeretné kibérelni, a kiszállítási díjon felül bérleti díjat kell fizetnie érte

Szekszárd - Bauerfuvar

Szekszárd - Bauerfuvar

1982-ben kezdtem el vállalkozói tevékenységemet az elsők között Szekszárdon. Először egy tehergépjárművel végeztem a munkát, majd évről-évre folyamatosan bővítettem a vállalkozást a megrendelőim igényeinek megfelelően. Jelenleg 11 tehergépjárművel, 3 univerzális földmunka- géppel és 10 fő alkalmazottal végzem a tevékenységemet. Munkaidő: 7:00-17:00-ig

Szombathely - Dalimkonténer

Szombathely - Dalimkonténer

Tehergépjárművemmel a kisebb-nagyobb szállítási feladatokra szakosodtam. Fontos dolog, hogy a nagy és széles tehergépjárművekkel ellentétben a nehezen elérhető, megközíthetlennek tűnő területek is könnyedén sikerülnek multicar kisteherautóval. Felépítményem variálhatósága a billenőtől, a mini konténerek le és felhelyezésével könnyíti meg az adott feladatot, így a legcélszerűbben tudom a megrendeléseket megtervezni és ellátni. Mini konténereim kis méretükkel gazdaságosabbak így az önnek optimális, megfelelő méretű konténer kerül kihelyezésre illetve cserélésre.

Szombathely - Megoldás kft

Szombathely - Megoldás kft

A hulladékok szállítását speciális gépjárművekkel végezzük. Vállalkozásunk 1-36 tonnáig rendelkezik különböző felépítményű; - zárt, ponyvás, pótkocsis, konténer-emelős, multiliftes - csere-felépítményes - különböző méretű rakfelülettel, tartállyal rendelkező konténerek - gépjárművekkel. Munkánkat mindig a megrendelői igények szerint, a törvényi, a hazai és nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően végezzük. Munkánkat elsősorban Vas és Zala megyében végezzük, de nem zárkózunk el az ország más területéről jövő megrendelések teljesítésétől sem. Szolgáltatásainkat jelenleg mintegy 1500-1600 partner veszi igénybe.

Tamási - Tamabau

Tamási - Tamabau

Cégünket 1993-ban alapítottuk, akkor egyéni vállalkozásként indultunk, melynek általános jogutódja volt 1998 óta a Kólya Kft. 2004. februártól - névváltozást követően - Tam-Bau Kft.-ként vagyunk aktív részei az építőipari piacnak.

Hirdetés
Zala megye - Zaladepó

Zala megye - Zaladepó

Társaságunk rendelkezik olyan hulladékgyűjtő edényzetekkel, melyeket hulladékszállítás céljából bérbe adhat mint lakossági, mint üzleti partnereinek. Ezek az edényzetek különböző méretűek. (50-4200 literig) Ezen kívül egyedi megrendelések esetén (pl. építkezés) rendelkezésre tudunk bocsátani 3, 4, 5, 7, 10, 12, 14, 30 m3-es nyitott konténereket, melyeket a konténerszállító autóink szállítanak a megadott címekre.

Tuti menü